Humle & Mad

Total Tap Take Over! 

Taphouse fik taphanerne besat af Stone Brewing for en aften… 

I tirsdags skete der noget stort i øllets lille verden her i Danmark – Taphouse i København kunne kalde sig værter for den største europæiske tap take over. Det skete i forbindelse med at Stone Brewing er åbnet op i deres nye europæiske hovedsæde i Berlin, lidt udenfor Tempelhof. 
Stone Brewing har med sin nye europæiske lokation udvidet markedet for friskhumlet Stone-øl, i stor stil. Og det tror jeg ikke umiddelbart at, der er nogen, der klager over. Friskhumlet øl er nemlig rart! Ud over bryghuset har de åbnet en bar og en restaurant i deres nye lokaler. Så der burde være alle muligheder for at skeje ud, hvis du skulle slå vejen forbi Berlin. 
Jeg ser meget frem til at følge Stone Brewing her i Danmark og Europa, og se hvad de kommer til at bidrage med til ølkulturen. Det er altid godt med lidt nyt til at holde liv i kulturen. Og hvad enten du er til meget humlede øl, det lidt crazy eller de lidt mere milde og runde, så burde Stone Brewing have en øl for dig. 
Tak for godt selskab til Ulkløbben og slænget fra Rotunden i Hellerup. Det er altid en fornøjelse at dele sin passion med ligesindede. 

Sig hej til Greg Koch fra Stone Brewing

Hele 63 forskellige øl på hanerne

På trods af travlhed, blev øllet serveret med smil…

Advertisement
This entry was published on 02/10/2016 at 10:25. It’s filed under Amerikansk øl, Øl, Drik øl i byen and tagged , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

One thought on “Total Tap Take Over! 

  1. Selv tak for sidst. Altid dejligt selskab

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: