Humle & Mad

Den nye ølblog – med mad!

Velkommen til! – Og SKÅL! Og VELBEKOMME!

Til jer der ikke kender mig, så kan jeg starte med at afsløre at jeg i tidernes morgen var den kvindelige del, der var med til at starte ølbloggen Humulus Blog. Nu efter en længere pause fra bloggeriet, så har jeg valgt at starte op på egen hånd med denne lille hyggelige blog, som jeg håber at du har lyst til forsat at besøge og læse med på…

Som titlen nok afslører så er det øl og mad, der bliver i fokus her på bloggen, men det betyder bestemt ikke at der ikke vil snige sig andre ting og sager med ind på bloggen i tide og utide. Så hvis du savner noget, så vær ikke bange for at råbe højt og gøre opmærksom herpå – feedback er så dejligt!

Denne første blog er blot en lille intro og en åbning af bloggen – jeg håber at der kommer til at ske en masse det næste stykke tid, for som enhver sand ølentusiast ved, så er denne uge i sandhed i øllets tegn. Min egen uge er fyldt op med samarbejdsbryg ude på Amager Bryghus og arbejde og deltagelse på Copenhagen Beer Celebration, så der er nok at se til! – Kom endelig og sig hej 🙂

Endnu engang velkommen til! Jeg håber at vi ser en masse til hinanden og at I vil tage godt imod denne nye blog. Efter så lang tids pause, så er der nok lidt hjørner der skal pudses af og lidt vendinger der skal shines op, men jeg skal gøre mit for at det bliver rigtig hyggeligt herinde.

Paros: øl i solen

SKÅL! Og Velbekomme! Vi ses igen snart!

This entry was published on 27/04/2015 at 20:37. It’s filed under Øl, Info and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

2 thoughts on “Den nye ølblog – med mad!

  1. It was so lovely to meet you at CBC2015 – I had such a great trip! Aidy x

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: