Humle & Mad

Amager Bryghus – Double Black Mash RELEASE 2017!!!

I Lørdags var den sorteste dag på hele året – det var nemlig dagen, hvor Amager Bryghus lod deres kulsorte Double Black Mash flyde ud til folket. Bryghuset var som altid stoppet til randen med stout-hungrende ølelskere og andet godtfolk. 70 kasser skulle der efter sigende have været, altså 840 flasker med flydende sort guld!

double black mash craft beer amager bryghus imperial stout release 2017, ølblog på bryggeribesøg

Double Black Mash er en af Amagerdrengenes mest eftertragtede øl. En helt igennem sort og velsmagende stout, hvor der ikke mangler noget. Som navnet lidt afslører så er øllet lavet med double mash, hvilket giver den en utrolig fylde og et godt skud alkohol at styrke sig på. Øllen er dog ikke kvalmende sød, og får en meget balanceret smag med hjælp fra store mængder humle (en IBU på 75). Hvis du kun drikker lyse pilsnerøl, så skal du nok passe lidt på når du prøver Double Black Mash for første gang, for den vil nok vælte dit syn på, hvad øl er… Er måske gøre dig afhængig af det sorte øl! Hvis du til gengæld er vild med gode, mørke craft beers, så er der ingen undskyldning for ikke at fylde skabet med disse. Du bliver ikke skuffet!

double black mash craft beer amager bryghus imperial stout release 2017

Hvis man ikke var så heldig at have muligheden for at kigge forbi bryggeriet, så har de været så søde at sende nogle kasser ud i det ganske land, så frygt ej. Men skynd dig! Der meldes udsolgt meget hurtigt, og der går et helt år før du får muligheden igen.

Foruden Double Black Mash, så blev The Bastard Princess også frigivet, og fadølshanerne bugnede med billige smagsprøver på godt øl. Der var vist noget for alle og enhver, selv cola til ungerne, der kastede deres kærlighed på Amager Bryghus’ svenske lånemaskot, hunden KILO.

double black mash craft beer amager bryghus imperial stout release 2017 kilo doggy

Double Black Mash er en klassiker! Det er en øl, der altid bør stå i mit – og måske dit – skab. Og februar må siges at være det perfekte tidspunkt at sende den på markedet på – en halvtrist og grå måned. Der har vi brug for et lyspunkt og noget at styrke os på!

double black mash craft beer amager bryghus imperial stout release 2017 the bastard princess NE IPA

 

SKÅL & velbekomme!

This entry was published on 18/02/2017 at 16:30. It’s filed under Øl, Beer Living, Dansk øl and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: