Humle & Mad

Årets danske bryggeri 2016

Det er blevet fredag, det betyder slutningen på vores lille Danish Beer Blogger Award anno 2016. Det betyder desværre at du må vente et helt år til, før vi leger igen næste gang. Men det kan være at du ikke har fået læst alle årets kåringer, vi er trods alt ved at være en del ølbloggere i Danmark – så har du jo lidt at bruge juleferien på. Ellers lover jeg, og sikkert også alle de andre at vi nok skal holde dig opdateret med en masse lækkert læsestof om gode øl og ølkultur så længe. Kede dig behøver du i hvert fald ikke. 

Årets danske bryggeri 2016

Den sidste kåring i år byder på noget DANSKT, det er tid til at kigge på hjemlandet og de fine bryggerier vi omgiver os med. Kategorien er Årets danske bryggeri 2016, og jeg må sige at det ikke har været helt nemt, da der sker rigtig meget i den danske ølbranche. Der er mange af de mindre bryggerier, så som Gamma Brewing Compan , To ØLDry & Bitter, osv. der virkelig har gjort et fremskridt i år, men grunden til at mit valg er faldet på lige præcis det her bryggeri, er fordi de virkelig formår at spille med på alle tangenterne. Der mangler intet – eller det skulle da lige være damet-shirts med deres lækre artwork på… Any ways, lad mig præsentere Årets Danske bryggeri 2016: 

AMAGER BRYGHUS

Årets danske bryggeri 2016 blev i dette tilfælde Amager Bryghus. Og det er der sådan set flere grunde til; De brygger altid øl af høj kvalitet, de følger med tiden og fornyer sig, de er vel forankrede i det lokale miljø, de sørger altid godt for deres fans, events og hygge går de aldrig ned på, og så er der ikke en eneste gang, hvor jeg ikke er blevet mødt med venlighed og store smil når vi mødes, og det ser ud til at dette gælder for alle andre, som de møder på deres vej.

Amager Bryghus er vokset med lynets hast de sidste par år, og er gået fra et lille ama’rkansk bryggeri, til et verdenskendt og respekteret bryggeri, der knap nok kan følge med efterspørgslen. RESPEKT! Det gode er at de gør det med stil, de rakker ikke ned på kollegaerne i branchen for at komme til tops, nej de samarbejder og udveksler erfarring på kryds og tværs. Just som det bør være i en god branche.

Jeg har desværre tilbragt alt for lidt tid sammen med Amager Bryghus og deres øl i år, men nogle år er bare lidt mere besværlige end andre. Som du også kan se på bloggen, så har fraværet ikke været totalt, og jeg hører ofte rosende ord fra andre der har haft deres gang i selskab med amagerdrengene eller lige har opdaget/genopdaget en fantastisk øl derude fra.

Hvis I forsætter som I hidtid har gjort og ikke lader succesen stige jer til hovedet, så vinder I sikkert mange kåringer i fremtiden. Det var jo bestemt heller ikke fordi at I manglede opmærksomhed sidste år med jeres fine Batch 1000! Og I ved det jo godt – sådan en dansk bloggerkåring er meget finere end en af de der konkurrencemedaljer i ædelt metal som folk kaster efter jer i tide og utide…  

Keep up the good work! Jeg håber at vi – dig der læser med og jeg, kommer til at hilse på hinanden over en amagerøl, til et amagerevent eller lignende i 2017, for det skal byde på meget mere Amager Bryghus fra min side af.

SKÅL & Velbekomme! 

 

Se de andre danske ølbloggeres kåring af Årets danske bryggeri 2016 lige her:

Advertisement
This entry was published on 16/12/2016 at 17:03. It’s filed under Årets ..., Øl and tagged , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

One thought on “Årets danske bryggeri 2016

  1. Pingback: Årets Danske Bryggeri 2016 – Amager Bryghus – Rookiebeers

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: