Humle & Mad

Byd velkommen til små ølanmeldelser

Kort og godt, eller less is more, som de fashionable påstår… I lyset af, at mit syn er fucket op og at jeg har store problemer med at benytte skærmen, har jeg besluttet mig for at indføre et nyt koncept her på bloggen. Jeg kalder det “små ølanmeldelser”, der kort og godt består af en række mindre ølanmeldelser, der udelukkende fokuserer på, hvad flasken har at byde på, således at du med lethed kan træffe en beslutning omkring, om dette er en øl for lige netop dig. Jeg er så priviligeret at have en sød og hjælpsom (og flot og klog, red.) kæreste, der har lovet at være min medsammensvorne i disse indlæg, således at de kommer fra papir og pen til bloggen online – og til dig. Vi håber at du vil tage godt imod konceptet og kan få glæde af at vi har prøvesmagt øllet for dig, så du slipper for at vande græsplænen med øl, der ikke lige falder i din smag – på trods af, at det efter sigende skulle være sundt for plænen…

Små ølanmeldelser

Anmeldelserne vil kort og godt bestå af følgende tre afdelinger:

  • Duft

  • Smag

  • Overordnet bedømmelse

De vil blive fulgt på vej af et billede af øl og flaske, for hvad er godt øl uden et lækkert udseende? Ja, lidt overfladisk må man gerne være – det er jo livsnydelse vi taler om.

I ‘Små ølanmeldelser’ vil du møde mange forskellige øl, og i en bred vifte af prisklasser, så der er noget til enhver anledning.

 

SKÅL og velbekomme!

This entry was published on 25/04/2016 at 13:22 and is filed under Øl, Ølanmeldelse. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: