Humle & Mad

Gamle opskrifter i nye klæder

Tilbage i efteråret, dengang bladene blev gyldne, men endnu ikke var faldet af endnu – begyndte jeg at blogge for en virksomhed, der hed NeoBlack. Det var spændende at skulle lave flere opskrifter og følge et tema, men desværre var det alt for tidskrævende og jeg forsømte mig selv og dig, der læser med her. Sådan bør det ikke være! Derfor stoppede jeg på NeoBlack i januar, men på Humle & Mad’s Facebookside kunne man forsat finde links til alle de opskrifter, som jeg havde udgivet ovre på NeoBlack. Du skulle jo ikke snydes for gode opskrifter, blot fordi de var forfattet under et andet navn.

MEN… Der er altid et men! Kort efter at jeg stoppede med at blogge på NeoBlack, forsvandt NeoBlack ud af det blå – som dug for solen. Jeg ved faktisk ikke, hvad der er hændt, men webshop, hjemmeside, facebook og blog er pist væk og det ser ikke ud til at NeoBlack kommer tilbage igen.

Til dig, fra mig –  Opskrifter, ølopskrifter, kageopskrifter, suppeopskrifter…. Mmmm!

Derfor har jeg truffet en beslutning om at genudgive alle de gamle opskrifter, så de forsat kan komme til glæde og gavn. Jeg vil en gang om ugen, i de næste måneder udgive de opskrifter, som kan være relevante her på Humle & Mad. De vil være let redigerede, men grundlæggende være de samme opskrifter som jeg udgav på NeoBlack. Jeg håber at du vil få glæde og gavn af opskrifterne – og måske du endda føler dig lidt sej når du har lavet opskriften og har lyst til at dele billeder af maden med mig og de andre der læser med.

Her er en lille teaser for, hvad der vil komme af opskrifter snart…

  • Sælhundens Ølkage – verdens bedste klassiker
  • Kylling a la Dyssekilde – nem, saftig og sund kylling
  • Den bedste chili sin carne – rigtig mexicansk, helt uden kød! 

 

Hvis du ikke kan vente med at komme i gang med at lave god mad, så tjek nogle af bloggens lækre opskrifter ud lige her: Humle & Mad’s opskriftsamling

SKÅL & VELBEKOMME!

This entry was published on 14/03/2016 at 12:29 and is filed under Mad, Opskrift. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: