Humle & Mad

Årets udenlandske bryggeri 2015

Det er jul, det er snart nytår og derved slut på året… Derfor har vi i det danske ølbloggerforum besluttet os for at I skal have en tidlig julegave i form af en række nomineringer af “årets et eller andet” indenfor mikrobryggens verden. Vi har ikke snakket sammen om nomineringerne ud over at titlerne, som uddeles er de samme. Vi startede ud i mandags med “Året danske bryggeri” og forsatte tirsdag med “Årets nye bryggeri”. I dag er det så tid til “Årets udenlandske bryggeri“ og vi forsætter legen til og med fredag, og du ikke bør misse en eneste nominering – tænk, hvis du gik glip af “Årets øl”?

Årets udenlandske bryggeri, må siges at rumme en hel del gode bud på vindere. To af dem, jeg havde i tankerne er allerede blevet tildelt titler i løbet af ugen – Brekeriet og Brewski – og det er vel fortjent. Jeg har dog valgt at give titlen til et bryggeri, der ligger lidt længere væk end Sverige. Jeg er hoppet til staterne. Et sted jeg aldrig har besøgt, endnu! Men jeg er stødt på bryggeriet herhjemme og har tilbragt et par dage i selskab med de gode bryggere her i København.

Årets udenlandske bryggeri 2015

Hvis du ikke allerede havde fanget det på billedet i toppen, så er det Arizona Wilderness som jeg tildeler titlen som “Årets udenlandske bryggeri” og det er der faktisk rigtig mange gode grunde til. Jeg kunne nok skrive et par sider om det, men jeg vil forsøge at holde det lidt kort… So here goes:

Arizona Wilderness drengene forstår at lave, hvad jeg vil kalde et ordentligt bryggeri, og så med brewpub oven i hatten. De har styr på den gode PR med sjove historier og masser af personlighed. Drengene bag bryggeriet er herlige fyre og så har deres øl endnu ikke skuffet mig! Jeg er vild med deres friske og uhøjtidelige tilgang til øllet. Men samtidig formår de at vise en stor passion for det gode øl og når de så kombinerer det med deres kærlighed til det lokale – det vilde Arizona – så syntes jeg at tingene går op i en højere enhed. Respekt! Jeg glæder mig desuden til at se dem på CBC igen næste år, da mit møde med Patrick og Jonathan var intet mindre end herligt! Det var simpelthen drøn hyggeligt i år og jeg fik drukket en hulens masse Arizona Wilderness øl! Derudover nåede jeg lige et smut forbi Tårnby, hvor drengene fra Arizona og drengene fra Amager foruden gak og løjer, lige nåede at brygge en oatmeal IPA, så alle os danskere ikke helt skal være foruden øl fra Arizona Wilderness.

Hvis du vil lære bryggeriet bedre at kende eller bare mangler underholdning til dine tømmermænd efter de kommende julefrokoster, så syntes jeg at du skal tjekke deres youtube-tv-kanal ud:

Sjove videoer klik her!!!

Der er også et par klip fra turen til KBH!

TILLYKKE med titlen! Jeg ser frem til at drikke mange flere af jeres velbryggede øl et sted ude i fremtiden.

*And to you guys – you don’t understand shit of what I have just written about you… BUT I promise there were some nice things in between the lines – soooomewhere…..

No just kidding! You have just won the title as Best Foreign Brewery of the Year 2015 according to me and my beer blog – congrats! The reason that you get this is because you guys rock!!! Everywhere you go you spread joy and happiness and a whole lot of silliness – and I dig it. I like the way you stay true to the local environment and use the local ingrediens in your beers, and how you always manage to get your brewery to look like the nicest place in the states on your facebook page. I really really wanna visit one day! Also thank you for doing the Amager Bryghus collaboration – so we can have a little bit of your beers here i cold cold Denmark. It was an amazing day, CBC too – I expect you at the next one too! The rest of the review and notes about why you guys won you have to learn some danish to get… Looking forward to many more great beers from you!

Advertisement
This entry was published on 16/12/2015 at 14:48. It’s filed under Årets ..., Øl, Samarbejdsbryg and tagged , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

3 thoughts on “Årets udenlandske bryggeri 2015

  1. Pingback: Årets udenlandske bryggeri: Omnipollo | Ølnovicerne

  2. Pingback: Årets nye øl | Humle & Mad

  3. Pingback: Årets udenlandske bryggeri 2016 | Humle & Mad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: