Humle & Mad

Top 5 Juleøl

Jeg har besluttet mig for at indføre et nyt koncept her på bloggen. En gang i måneden, så vil jeg præsentere jer for en top 5 af en eller anden art. Det eneste som er sikkert er at det har en relation til humle og mad!

Da det jo er ved at være jul, så synes jeg at det er meget passende at starte med en top 5 over mine yndlings juleøl. Jeg siger ikke at det er de bedste, men af dem jeg er stødt på, så er det dem, der har vundet den største plads i mit julehjerte. De øl som jeg til enhver tid ville drikke igen og som jeg ville ønske at min kælder bugnede af… Måske jeg skulle spille mere LOTTO…?

Min top 5 juleøl

  1. Julemælk – To Øl
  2. Phister De Noel – Flying Couch
  3. Biere D’hiver – La Barbaude 
  4. Winter in Bangalore – Amager Bryghus
  5. N’ice La Chouffe – Brasserie D’achouffe

 

 

Hvis du mener at jeg er helt galt på den så synes jeg at du skulle sende mig en besked og foreslå mig, hvad jeg burde kigge nærmere på – hvem ved, måske har jeg overset noget? Jeg vil dog hilse og sige at ud over Julemælk, så er jeg altså ikke til det voldsomt søde og klistrede øl. Jeg kan godt lide at en øl har noget karakter og at den slår lidt fra sig – jeg forventer bestemt ikke en fløjsblød kælen på min tunge og i min gane.

Selvfølgelig er der mange andre gode juleøl derude, men nu er det her jo en top 5, så jeg har forsøgt at skære ind til benet. Disse er øl som jeg er vendt tilbage til, og vil gøre det igen, og jeg vil varmt anbefale dig at forsøge at få fingre i dem. Der er lidt for enhver lyst – både noget sort, noget bittert og friskt, og det lidt mere traditionelle juleøl. Alt i alt et godt lille sortiment, der burde kunne sætte rammerne for en god juledag.

Skål og glædelig jul! 

Hvis du vil læse de andre Top 5 fra bloggen så kan du finde dem lige her: Top 5 fra Humle & Mad

This entry was published on 29/11/2015 at 12:30. It’s filed under Juleøl, Top 5 and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: