Humle & Mad

Hvorfor poster jeg fra NeoBlack.dk?

Som nogle af jer nok har lagt mærke til den sidste måneds tid har jeg delt nogle blogindlæg, som ikke er fra Humle & Mad, men som kommer ovre fra NeoBlack.dk. Jeg synes at det er på tide lige at komme med en lille servicemeddelelse omkring min hoppen frem og tilbage imellem platforme. 

NeoBlack.dk er et nyt livsstilsite, som forsøger at rumme alt, hvad man har brug for i sin travle dagligdag. Mad, drikke, fest, farver, krea, kunst, træning og lækkert tøj. Og da Celina bag NeoBlack pænt spurgte om jeg havde lyst til at være med på teamet og blogge om mad og drikke, så sagde jeg ja! Derfor skriver jeg nu to gange om ugen ovre på NeoBlack. Jeg kører mine måneder som temaer for at holde en rød tråd så læserne har noget at se frem til og den seneste måned har det så været øl, der har været i fokus. Nærmere bestemt, hvordan laver du mad med øl? 

IMG_8940

Som den opmærksomme læser også har lagt mærke til, så har alle opskrifterne været lavet med Halsnæs Bryghus øl, hvilket er et meget bevidst valg fra min side af. Halsnæs Bryghus er en af vores samarbejdspartnere og vi holder nogle af vores pop-up events oppe hos dem. Det var derfor meget oplagt at benytte deres øl i opskrifterne, da vores læsere har et kendskab til dem i forvejen. Det er ikke overvejende en ølblog som denne her, så derfor har det været vigtigt for mig at benytte mig af den røde tråd i øllet og derved kunne præsentere læserne for noget nyt og spændende, men med et velkendt element. 

Der går nok et stykke tid før der igen kommer ølopskrifter ovre på NeoBlack, men når der gør, så vil jeg dele dem med jer via min Facebook, da jeg ikke synes at I skal snydes for ølrelaterede indlæg, bare fordi jeg skriver dem til en anden blog. Det er jo øl! Og øl er vigtigt! I skal dog være hjertens velkomne til at komme og følge med ovre på NeoBlack, hvor jeg lover at der vil være en masse lækre opskrifter og andet madrelateret indhold. 

Hvis du er nysgerrig på hvilke opskrifter med øl som jeg har lavet til NeoBlack.dk så kommer her en lille liste:

Øl i maden

Hovedretter: 

Lam i øl – en måned med mad med øl.

Kylling a la Dyssekilde – med øl i stegeso

Fyldte madpandekager beer style og lidt om Knud

Den bedste chili sin carne med porter

Desserter:

Sælhundens Ølkage

Ølsirup

De Arme Riddere af Porter

 

Mig på NeoBlack:

BYD SANDRA VELKOMMEN PÅ BLOGGEN! 

Jeg lover dog at opskrifter med øl forsat vil komme her på bloggen og meget andet om øl! Nu skal jeg lige have overstået min eksamen og så skulle jeg gerne være i fuldt fokus igen! 

*UPDATE: Per 14. januar 2016 er jeg stoppet med at blogge på NeoBlack. Jeg vil i stedet koncentrere mig om at få endnu flere opskrifter ud her på bloggen.

Version 2

This entry was published on 27/11/2015 at 15:07. It’s filed under Beer Living, Info, Mad and tagged , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: