Humle & Mad

Det du liiige står og mangler…

Nu er det igen den første i måneden og for manges tilfælde betyder det løn eller SU eller noget i den stil. Men så kommer det store tilbagevendende spørgsmål: Hvad skal jeg dog bruge aaaaalle mine penge på i denne måned, så der er plads på bankkontoen til nye penge i næste måned?

Det enkle og simple svar hedder godt øl! Meeen du kunne jo også overveje noget lidt mere vovet og kaste dig ud i et eller flere ølrelateret indkøb.  Jeg ved godt at det er et lidt grænseoverskridende forslag, men prøv at se alle de fine ting som jeg har fundet på ETSY (som jeg selvfølgelig aldrig bruger særlig lang tid på at surfe rundt på….), som jeg mener at enhver ølentuiast bør eje! (Inkl. mig selv, når jeg engang bliver færdiguddannet og rig! Eller vinder i en form for spil og bliver rig!)

Nu er det jo rigtig blevet efterår og i den forbindelse er stearinlys (helst nogle lækre miljøvenlige nogle) obligatoriske i mit hjem. Så lige nu sidder jeg og savler lidt over disse fine øl-lys lavet af soya:

PRAIRIE BOMB GOES CANDLE

il_570xN.838430273_r1br

Og når man nu alligevel sidder indenfor i varmen og gemmer sig for kulden, så kan man jo lige så godt skrue ekstra op for hyggen og smage på lidt lækkert øl. Derfor drømmer jeg om dette lækre smagebræt lavet af gamle tønder:

BARREL GOES TASTERTRAIL

il_570xN.768835741_e3hg

Men det er jo også vigtig med noget kønt at kigge på, når man sådan rigtig skal slappe af og nyde tilværelsen. Grøn siges jo at være godt for øjet, så hvorfor ikke kombinere det gode med det gode og udsmykke væggen med humlekunst? 

HOPS ART

il_570xN.673267937_exxi

Hvis det så skulle gå så galt at du fx løber tør for øl, eller mindre slemt bare bliver træt af at sidde derhjemme og kukkelure eller altså bare sådan helt generelt har brug for at transportere en god håndfuld øl så kan du jo lige så godt gøre det med stil og anskaffe dig en ølkasse, med godt udstyr og et lækkert og praktisk design.

BEER TRANSPORTER

il_570xN.680476811_g3gb

Når du så endelig kommer hjem igen og har brug for at få varmen, sådan rigtig blive varmet igennem, hvor en god sort øl ikke helt rækker, så finder du din beerpresso frem og kombinerer øl og kaffe – så kan det også være at du bliver mere vågen så der er mere tid til at nyde det gode øl. Man kan jo let gå hen og blive en smule udmattet at sådan en tur i den friske kolde luft…

BEERPRESSO

il_570xN.680458949_pd5z

Slutteligt, når de lange efterårsdage går på hæld og vinterens første måned kommer snigende med jul og pynt, så kan du lige så godt forsøge at gøre det med stil og pynte op på en bæredygtig måde, hvor du holder fast i temaet øl, for vær nu ærlig – du vil meget hellere kigge på gode øl frem for nissemænd og koner?! Og hvis du er rigtig sej, så finder du ud af selv at lave disse stjerner og laver dem med microbrygdåser i stedet for! 

STELLA STJERNER

il_570xN.635734173_lie1

Nu handler det blot om at du skal beslutte dig for hvilke ting du mindst kan undvære, med mindre du selvfølgelig er super rig og bare køber det hele med det samme. Eller du kan gøre som jeg gør og lade dig inspirere og selv gå igang med en produktion af lækre øl-ting ting hjemmet. Jeg har fx kastet mig over soyaøllysene, da de ikke er til at få fat i herhjemme. De er til gengæld meget nemme at producere selv.

Hvis du ind i mellem støder på nogle dygtige kreative menneskers ølrelaterede arbejde/håndværk, så smid mig endelig en besked. Det er nemlig fedt at se, hvad folk kan finde på.

SKÅL og VELBEKOMME

This entry was published on 01/11/2015 at 14:07. It’s filed under Beer Living and tagged , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: