Humle & Mad

3 x lækker anretningsservice til serveringen

Som I nok har gættet, så bruger jeg en del tid på mad og drikke, og når man har stået i køkkenet og kokkereret lækkerier, så er det nu også skønt at kunne præsentere maden på en lækker måde. Jeg ved ikke med jer, men jeg er bestemt ikke fan af gryder og pander på bordet, når der skal spises et dejligt måltid mad, som der er brugt tid på og lagt kærlighed i at frembringe.

Jeg ved godt at det fylder godt i skabene, specielt når man bor i en lille københavnerlejlighed, men jeg forsøger på bedste vis at stoppe så meget lækkert service ind i skabene som muligt – og så er det altså en stor fordel, hvis det er stabelbart! Men det må altså også gerne være lækkert at se på og røre ved. Det er en af grundene til at jeg sætter stor pris på naturmaterialer til mit service og også gerne fint håndværk.

Senest er min opmærksomhed faldet på brædder og små skåle, som er skønne at anrette på/i. Herhjemme står den ofte på noget tapaslignende eller en eller anden form for asian food, også er små skåle og fade/brædder et must. Lige nu går jeg og drømmer om disse eller i hvert fald noget i den stil, da der trænger til lidt opdatering på den front herhjemme…

Openmind serveringsæt m. tre skåle til 99,95,-

Openmind serveringsæt m. tre skåle til 99,95,-

Créton Maison, serverings/skærebræt til 199,95,-

Créton Maison, serverings/skærebræt til 199,95,-

Créton Maison, serveringsbræt til 349,-

Créton Maison, serveringsbræt til 349,-

Hvis jeg havde muligheden, så havde jeg nok anskaffet mig et stort fransk landkøkken, men det er bare så svært at stoppe ind i en 2 værelses københavnerlejlighed… Desværre! Så derfor må der vælges med omhu og vælger sager, der gerne har flere funktioner og lang levetid.

SKÅL og VELBEKOMME – når der bliver serveret!

This entry was published on 14/09/2015 at 15:35. It’s filed under Servering and tagged , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: