Humle & Mad

Flying Couch b(r)ygger et bryggeri….

E N D E L I G ! Så skete det! Jeg ved ikke med jer, men jeg har ventet længe på at de hårdtarbejdende mænd bag Flying Couch skulle tage sig sammen og få startet et rigtigt bryggeri. Og nu er det endelig sket! Eller det er i hvert fald under opbygning i fysisk forstand. Det næstbedste er helt klart at de har valgt at placere deres nye bryghus i noget, der ikke ligger langt fra min baghave – baghave 2.0 tænker jeg!

flying_couch_hovedkvarter
I disse dage/uger er bryggerne i samarbejde med alverdens godtfolk igang med at bygge bryggeriet op i de store højloftede lokaler, som de har overtaget nede på B(r)ygmestervej i København NV.
Der bygger på livet løs og snart er der et helt nyt bryghus i Nordvest!

Der bygger på livet løs og snart er der et helt nyt bryghus i Nordvest!

Flying Couch startede op som et fantombryggeri i 2011 med Peter Sonne som brygmester, og kom godt fra start af bl.a. med deres IPA Green Velvet som virkelig hygger om dine smagsløg (læs: losser hårdt til dem med bitter humle og lækre aromaer) og sender skulderne derned, hvor de burde sidde hele tiden.
Det nye team kommer til at bestå af en mesterlig sammensætning:
  • Brygmester: Garvet brygnørd Peter Sonne
  • Brygassistent: Gær-entusiasten Kasper Gerdes
  • Administration og salg: Ølnørden Jannik Sahlholdt
  • Marketing og PR: Passioneret australsk ølmand Michael Aron
  • Partner in Crime: Ølbarsejer Kim Christiansen
flying_couch
De humlede herligheder kommer jo ikke til verden ud af den blå luft eller ved at bryggeriarbejderne holder hinanden i hånden, så derfor er det gamle brygudstyr fra Stensbogaard Bryghus blevet opkøbt og vil blive installeret i de nye omgivelser, hvor de foruden Flying Couch’s eget øl også forsat vil brygge Steensbogaard øl.
Der arbejdes på højtryk for at lave lagerplads

Der arbejdes på højtryk for at lave lagerplads

Jeg glæder mig som et lille barn til at se det færdige bryghus og syntes at det er rigtig glædeligt med et bryggeri herude i NV, hvor der vi ellers har været lidt overset på ølfronten (nogen – kom lige og åben en ølbar! Der ligger et afdanket pizzeria tæt på Utterslev Torv som helt sikkert godt kunne blive til en ølbar…), men trods alt har en vinbar (SWAG) og en dejlig lille kaffebar med lidt Møn-øl (MUNCHIES) og her er så skønt i Nordvest!
Denne store tomme hal skal blive til kernen i bryggeriet

Denne store tomme hal skal blive til kernen i bryggeriet

Rigtig stort tillykke til hele Flying Couch! Det bliver skønt at se paller med Dude, Douglas m.m. vælte ud af bryghuset og ud til alle de tørstige livsnydere og humle entusiaster.
flying_couch_hal
SKÅL og VELBEKOMME
Advertisement
This entry was published on 20/07/2015 at 19:28. It’s filed under Dansk øl and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

One thought on “Flying Couch b(r)ygger et bryggeri….

  1. Pingback: Ølsirup | neoblack

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: