Humle & Mad

Ølanmeldelse – Hop Love Pils – En glutenfri lille lækker sag!

Som nogle af jer nok opdagede på Facebook, så var jeg i sidste uge en lille smut forbi Mikkeller and Friends til et arrangement med Arla Unika og Mikkeller. Det var super hyggeligt og meget vellykket og der skal nok komme et lidt længere indlæg herom indenfor kort tid. Men den sidste lille uges tid har jeg desværre ligget på langs og har derfor ikke haft overskud til at få skrevet de lange lækre blogs som jeg har billederne liggende til.

A place for beers!

A place for beers!

Men I skal ikke helt snydes for lidt indhold, så jeg tænkte at jeg lige ville skrive et par ord om en ny glutenfri øl fra To Øl, som jeg stiftede bekendtskab med til dette event. Jeg lever til dagligt mere eller mindre glutenfrit, men min store passion for øl gør det lidt svært at håndhæve 100%, så derfor er jeg altid MEGET interesseret når der kommer en ny glutenfri øl på markedet og denne havde sneget sig ind uden at jeg havde opdaget det…! Hov!

Nå men for at komme til sagen, så er denne øl super lækker! Så er det sagt! Da jeg drak min første tår havde jeg ikke set at det var en glutenfri øl jeg stod og drak. Jeg fik blot skænket denne lille friske sag og positivt overrasket over de gode humlearomaer, der kom mig i møde, så måtte jeg gribe til flasken og undersøge hvilke dejlige humler, der mon var brugt. Der var dog ingen sådan information at finde, til gengæld så stod der med fed skrift: GLUTENFRI

!GLUTENFRI!

!GLUTENFRI!

Den havde jeg ikke lige luret! For langt de fleste glutenfrie øl som jeg har stiftet bekendtskab med har været lidt tynde og kedelige i smagen, nogle gange helt parfumerede på en kemisk kedelig måde. Men med Hop Love Pils er sagen en helt anden. Den er frisk og lækker, der er god fylde i øllen og man får lyst at drikke flere af dem. Gennem To Øls hjemmeside har jeg dog fundet frem til de dejlige humler, der er benyttet og der er tale om Mosaic og Simcoe, hvilket er to humler som jeg sætter stor pris på. Specielt Mosaic, der er med til at give lidt tropenoter til øllet, lidt passionsfrugt til at balancere bitterheden i øllet.

Så hvis du har brug for en glutenfri øl eller bare en god frisk øl at slukke tørsten på i den kommende sommervarme, så vil jeg varmt anbefale denne! Den fåes til 35,- i To Øls egen webshop og jeg er sikker på at prisen er næsten den samme landet over.

SKÅL!

*Hvis du er meget overfølsom for gluten skal du dog være lidt på vagt, for der er brugt byg og havre, men så lidt byg at den ryger under glutenfrigrænsen. 

Advertisement
This entry was published on 07/05/2015 at 18:12. It’s filed under Øl, Ølanmeldelse, Dansk øl, Glutenfri and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

One thought on “Ølanmeldelse – Hop Love Pils – En glutenfri lille lækker sag!

  1. Pingback: Peter, Pale and Mary – Gluten Free | Humle & Mad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: