Humle & Mad

Samarbejdsbryg på Amager Bryghus med Crooked Stave

Laaaangt udenfor København, helt ude i Tårnby, i en kælder har Amager Bryghus endnu engang sat samarbejdsbryg på programmet…

I forgårs var det Chad fra Crooked Stave, der slog et smut forbi, og jeg var så heldig at få lov at være med hele dagen.

Morning

Dagen startede ud ved brygkedlerne, i højt humør på trods af visse folks tømmermænd fra gårsdagens tap take over. Det er hårdt at være brygger i denne uge!

Oats

IMG_5513

Dagen stod på brygning af en brett pale ale med havre, og det var lidt et nyt bekendtskab for mig. Jeg er vild med brett, men er ikke sikker på at jeg tidligere er stødt på denne version, så jeg glæder mig til at smage det færdige produkt!

Kegs

Hop boys

Som altid var den kære Jannik klar med mad i top klasse direkte fra grillen! Dog var vi ramt af en lille smule regn… Ps I love beer and burgers!!!

Nooo rain

Gryden

Malttømning

At brygge er ikke udelukkende at skrive opskrifter og putte smagsnoter i gryden. Ind i mellem må der arbejdes hårdt… Og det er et samlingspunkt på Amager Bryghus, hver gang de laver samarbejdsbryg: kom og se en brygger arbejde!

Brett og gær

Sidst men ikke mindst skulle der tilsættes brett og gær. Det blev tilsat med kærlighed og tømmermænd, men det er vel også den eneste rette vej under CBC week! SKÅL!!!

Advertisement
This entry was published on 01/05/2015 at 13:00. It’s filed under Dansk øl, Samarbejdsbryg and tagged , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: